SPECIFIKIMET

Fuqia 12V Advanced Lithium 2.5Ah Battery
Pesha Tool Only: 4.9 lbs (2,22 kg) Tool w/Battery: 5.3 lbs (2.40 kg) Tool w/Battery & Jaw: 7.4lbs (3.4 kg)
KOKA E KTHYESHME 180˚ barrel/jaw swivel.
Gjatesia 13 in (33.0 cm)
Lartesia 9.5” (24.1 cm)
Cikli i presimit ~4 seconds
Drita Large LED-light for no or low-light environments.
Karikimi 140+ crimps per charge
Model Design Pistol-grip design for tool balance & ergonomics.
Service Cycle Interval 32,000

KAPACITETI I NOFULLAVE

Kapaciteti per tuba bakri dhe celiku 1/2” – 1-1/4” (12-35 mm)
Multistrat PEX 3/8” – 1-1/2” (14-32 mm)
Inox ½” – ¾”

 

MENYRA E POROSISE

CATALOG NUMBER DESCRIPTION WEIGHT
LB. KG
59198 RP 240 Kit w/ V15-22-28 Jaws 13.87
59203 RP 240 Kit w/ V16-22-28 Jaws 13.91
59208 RP 240 Kit w/ V14-16-22 Jaws 13.90
59213 RP 240 Kit w/ TH16-20-26 Jaws 14.00
59218 RP 240 Kit w/ U16-20-25 Jaws 14.10
59223 RP240 Kit w/ RF16-20-25 Jaws 13.90
59228 RP 240 Kit w/o Press Jaws 10.70