Specifications

Kapaciteti 1/8″ – 2″ (3mm – 50mm) 11 R Die Heads.
Motor 1270 Watt, Mono fase, Universal Motor
Pesha 21.1 lbs. ( 9.59 kg) Vetem makina.
Size 24.1 in. (613 mm) L x 4.75 in. (121 mm) W x 8 in. (203mm) L.
Controls Para/mbrapa
Koka : Gize .
Trupi dhe doreza Plastike e perforcuar me lesh xhami.