SPECIFIKIMET

Kapaciteti 10 – 108 mm
Per tub, baker, celik, inox dhe PEX multistrat
Fuqia dalese e hidraulikut 32 kN
Pesha 3,2 kg (incl. 18 V Li-Ion Battery)
Temperatura e punes

 

15˚F to 122˚F (-10˚C to 50˚C)
Cikli i presimit 4 seconds
LED-drite Po, per pune te vazhdueshme
Intervali i servisimit Reminder at 40.000 / fiket pas 42.000 cikleve
Kiti standart perfshin Presen RP 340 , 230 V karikuesin, 18 V 2.0 A Li-Ion Bateri  dhe  valixhen.

MENYRA E POROSITJES

CATALOG NUMBER DESCRIPTION WEIGHT (KG)
43238 RP 340-B + Case + Battery + Charger 8.6
43243 RP 340-B + Case + Battery + Charger + V 15 – 18 – 22 mm Jaws 14.1
43248 RP 340-B + Case + Battery + Charger + V 15 – 22 – 28 mm Jaws 14.1
43253 RP 340-B + Case + Battery + Charger + V 18 – 22 – 28 mm Jaws 14.1
43258 RP 340-B + Case + Battery + Charger + TH 16 – 18 – 20 mm Jaws 14.1
43263 RP 340-B + Case + Battery + Charger + TH 16 – 20 – 26 mm Jaws 14.1
43268 RP 340-B + Case + Battery + Charger + U 16 – 20 – 25 mm Jaws 14.1
43273 RP 340-B + Case + Battery + Charger + U 16 – 18 – 20 mm Jaws 14.1