Artikulli Nr.
97 40 20 SB
EAN
4003773077626
Pesha
430 g
Dimensionet
175 x 57 x 25 mm
në përputhje me REACH
nuk përmban SVHC
Në përputhje me RoHS
nuk aplikohet
Aplikacion
për lidhësit F, BNC dhe RCA