Forma e kokës siguron lëvizje të optimizuar kur shtrëngoni nyjet e rrjetës së çelikut gjatë punës me beton të armuar

Me buzë prerëse për tel të butë dhe të fortë

Gjithashtu i përshtatshëm për perdredhjen dhe prerjen e telit lidhës

Prerja e skajeve të ngurtësuara shtesë; fortësia e skajit të prerjes përafërsisht. 61 HRC

Çelik i të gradës së lartë, i falsifikuar, i farketuar me vaj me shumë faza