Rreth Nesh

Tools Market Sh.p.k operon në tregun shqipëtar tashmë prej disa vitesh si distributor i autorizuar i markave prestigjoze si “MAKITA”, “STANLEY”, “RIDGID”, “RHODIUS” dhe “ELEKTRO MASCHINEN” “KNIPEX”, “BMI”, “UNIOR”.

Sherbime

Tools Market sh.p.k u krijon mundesi profesionisteve të gjejne veglat dhe aksesoret e përshtatshem per punet e tyre. Kompania është shpërndarës i autorizuar i veglave me akumulator, Makita dhe Stanley.

Adresa

Rr. Pavarsia, pall 2NK, Kt – 0,  AL-1001  Tirana

Tel: +35542235512
Mob:  +355 68 202 9287
Mob: +355 68 209 7483
Email : [email protected]

Na ndiqni ne rrjetet sociale