Thika e tehut të trapezit me teh që tërhiqet është ndihmësi juaj i besueshëm për detyrat e përditshme të prerjes në shtëpi, zyrë ose për përdorim hobi. Shtresë e fortë metalike ju ofron qëndrueshmëri të lartë. Zona e kapjes së butë të integruar siguron një kapje të rehatshme dhe të sigurt në dorë. Thika mund të hapet me lehtësi duke përdorur arrë të madhe të thurur për ndryshime të tehut pa mjete. Vjen para-pajisur me një teh të përshtatshëm trapezi.