Artikull Nr.     97 40 10
Pesha         100 g
Dimensionet      175 x 30 x 18 mm
Trupi         plastike
Aplikacionet     Kabllot UTP dhe STP, LSA-Plus dhe identike
Kapaciteti (diametri) Ø 0,4 – 0,8 mm