Bateria: 18V LXT® Lithium-Jon Maks. Thellësia e zbulimit (Metal): 7-1 / 16 ” Maks. Thellësia e zbulimit (tub plastik): 4-23 / 32 ” Maks. Thellësia e zbulimit (Tela elektrike e mbrojtur): 4-23 / 32 ” Saktësia e thellësisë së objektit: 3/16 ” Saktësia e lokalizimit: 3/16 ” Min. Distanca e dallueshme midis objekteve: 1-9 / 16 ” Koha e punës (orë): 28 Fikja automatike: Po Rezistenca e mbeturinave: Vlerësimi IP54 (rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit) Gjatësia e përgjithshme: 12 “