• Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shishkave të patentuara SOLA FOCUS
  • Lexueshmëri më e mirë në dritë të zbehtë përmes një mbështetjeje të ndriçuar të optimizuar SOLA
  • Saktësi shumë e lartë e matjes në pozicion standard dhe të përmbysur
  • Shishka bllok akrilike rezistente ndaj thyerjes me një lente zmadhuese (+ 20%), dhe një garanci ngushtësie prej 30 vjetësh
  • Profil jashtëzakonisht i thyer i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për të mundësuar një jetë të gjatë shërbimi
  • Kapakët fundorë që thithin goditje

   

Item description Box profile spirit level
Dimension 40 x 21 mm
Material Aluminium
Surface anodized
Colour silver
Profile weight 520 g/m
Measuring tolerance standard position 0.50 mm/m (0.029°)
Measuring tolerance inverted measurement 1.00 mm/m (0.057°)
Number of horizontal vials 1
Number of vertical vials 1
Measuring surface anodized
End caps 1-c