Artikulli Nr.
97 52 33
Pincë
e djegur
Dorezat
me doreza me shumë komponentë
Aplikacion
Terminalet shtrënguese jo të izoluara, tubat dhe prizat e kabllove të ngjeshjes në përputhje me DIN 46234 dhe DIN 46235 dhe lidhësit e shtrëngimit, prapanicës dhe shtypjes jo të izoluar në përputhje me DIN 46341 dhe DIN 46267
Kapaciteti në milimetra katrorë
0,5 - 10,0 mm²
Numri i pozicioneve shtrënguese
4
AWG
20-8