Artikull Nr.                    90 22 10 BK
EAN                        4003773087311
Pesha                       108 g
Dimensionet                    72 x 50 x 40 mm
Vlerat e prerjes për tuba HT dhe plastikë Ø mm   Ø 20 – 50 mm
Vlerat e prerjes për mbylljen e mëngëve Ø mm    Ø 20 – 50 mm